EX-LIBRIS DE LA CIA. VOËL

Ateneu Popular 9 Barris ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

La Imparcial és una resdiència de creació d'una setmana al teatre de l'Ateneu amb l'objectiu de donar forma finalista a projectes de circ contemporani. En aquest cas la companyia Voël ens presentarà el treball al voltant de la seva obra "Ex-libris", un espectacle que ens parla de la falta de comunicació i la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia. Una història delicada, on els llibres també són protagonistes a més del quadrant rus, l'equilibri mans a mans i la bola d'equilibri,

Fitxa artística:

  • Idea original: Cia Voël
  • Co-direcció: Joan Arqué i Cia Voël.
  • Artistes: Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra, Marc Sastre
  • Música Original: Marc Sastre.
  • Il.luminació: Adrià Pinar.
  • Vestuari: Rosa Lugo.
  • Escenografia: Adrià Pinar.
  • Direcció Tècnica de Circ:
  • Quadrant Rus: Yuri Sakalov i Joan Ramon Graell
  • Bola d’equilibri: Alvarito i Léa Legrand

 

Sobre la companyia:

Jordi Serra i Baleri (Girona, 1986)

Format com a portor de mà a mà i portor de Quadrant Rus a l’escola de Circ Rogelio Rivel i diplomat a L’Esac (ècole superièure des art du cirque ), Bèlgica, sota el mestratge de Slava Kukushkin (mà a mà) i Joan Ramón Graells i Yuri Sakalov  (quadrant rus)

És cofundador del Col.lectiu La Persiana, amb el qual ha fet l’espectàcle Violeta, guanyador de dos premis Zirkolika: millor espectacle de carrer i millor música original.

També ha participat en els següents projectes: Circ Cric, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cubitus du Manchot ( Le ballet Manchot ), Cia Ytuquepintas ( Per un desig ), Colectivo 9.8 (Split i Petita mort), No feu bromes amb l’amor ( TNC ), La Scabreuse ( reprise Taïteul ), Sacude ( Mundial Natació 2013 – Mundial bàsquet 2014) i  la seva companyia Vol de-Ment, nominats a millor cia Novell premis Zirkolika 2015.

Debi Cobos (Madrid 1985)

Descobreix el món del circ a Mallorca, i des de llavors s’ha format amb diversos professors especialitzant-se en tècniques aèries (trapezi fix, trapezi mini-volant, corda, quadrant rus amb Yuri Sakalov i Joan Ramón Graell…). Ha participat en produccions com Grinyols del Circ Cric, Violeta del col·lectiu La Persiana, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cia OnCore (França) o Pakipaya Shake Shake Shake.

Marc Sastre (Barcelona 1990)

Ha format part de diversos grups de música:”William Taylos & Co” És cofundador de la companyia “ Espai Dual” amb el qual ha fet un espectacle de teatre-circ-musical anomenat “Be God Is “ i Invisibles ( 21è Circ d'hivern del Ateneu Popular 9 Barris. D’altra banda ha fet diverses gravacions com el disc “Unlimited” amb Stop, Stop!, i produccios pròpies. Actualment estudia el grau superior de Música Moderna i Jazz al taller de Músics.

2 opiniones

5.0 / 5
Anna

Excel-lent muntatge. Contens les ganes d'aplaudir fins que comences a fer-ho i ja no pares

25/10/2018 19/10/2018
Lau

Muy bueno!!!

22/10/2018 21/10/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Ateneu Popular 9 Barris
Portlligat 11-15
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Ateneu Popular 9 Barris

Ver más